Revive stelt voor: Komet Fase 3

Blog

In de derde fase vind je aan het buurtpark in totaal 53 nieuwe woningen, waaronder 24 energiezuinige huizen en 29 appartementen. De derde en laatste fase van Komet is het sluitstuk van de nu al duurzame woonwijk in hartje Mechelen.

Lancering Komet Fase 3

 

De derde fase van Komet biedt een gevarieerd aanbod aan duurzame woningen, waaronder energiezuinige huizen en appartementen. Deze woningen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals geothermische warmtepompen, om een optimaal comfort te garanderen. Het buurtpark vormt het hart van deze nieuwe wijk en biedt een groene oase voor ontspanning en recreatie. Kies voor een toekomstbestendige investering in een levendige en duurzame gemeenschap

Doorwaadbaarheid als troef

 

Komet: een oase van groen in het hart van de stad. Dit unieke project zet volop in op een autovrije woonomgeving, met alle ruimte voor fietsers en voetgangers. Stel je voor: een levendige buurt waar je letterlijk doorheen kunt wandelen, omringd door groen en met alle voorzieningen binnen handbereik. Het grote park, dat de Vesten met de Vaart verbindt, is de perfecte plek om te ontspannen, te sporten of gewoon te genieten van de natuur. Komet is meer dan een woonproject, het is een nieuwe manier van leven.

Knipoog naar de geschiedenis

 

Vroeger rolden hier biervaten van de band, nu is de Mechelse wijk Komet een oase van rust vlak bij het centrum. Om de geschiedenis te eren kregen de gebouwen van fase 3 een naam met een knipoog naar de biergeschiedenis. 

  • Station Mechelen 5min fietsen
  • Sint-Romboutskathedraal 10min wandelen
  • Grote markt 5min fietsen
  • Supermarkt 6min wandelen

Een unieke locatie

De ligging van Komet is een van de grote troeven. Mechelen biedt een ideale mix van stad, rust en beweging. Je woont op wandelafstand van het centrum van Mechelen, maar geniet tegelijkertijd van de groene omgeving aan het water.

  • Centraal gelegen: Met een uitstekende verbinding naar het openbaar vervoer. (trein & bus)
  • Rustig wonen: Het nieuwe park zorgt voor een oase van rust.
  • Alle voorzieningen in de buurt: Winkels, scholen zijn gemakkelijk bereikbaar.
Render 't Verband - woningen
Render 't Verband - woningen

Op Komet kan je kiezen voor appartementen of huizen in het park of aan het water. Er zullen in totaal drie buurttuinen worden gerealiseerd, met onder andere een openbaar buurtpark van 10.000 m2, een gemeenschappelijke moestuin en een eetbare buurttuin met fruitbomen. Komet zet in op intergenerationeel samenwonen door middel van aangepaste woontypes zoals assistentiewoningen, cohousing en gezinswoningen.

Wil je wonen in een energiezuinige woning, midden in een groene omgeving? Dan is Komet de perfecte keuze! Dankzij de uitstekende isolatie en de geothermische verwarming bespaar je aanzienlijk op je energiekosten. Bovendien draag je bij aan een duurzamere toekomst. Het buurtpark biedt tal van mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur. Kortom, Komet is de ideale plek om comfortabel en duurzaam te leven.