Revive stelt voor: t Verband

Blog

Gezondheid, leven, bewegen. Dat staat centraal in de herbestemming van de site rond het voormalige ziekenhuis Sint-Josef, gelegen in de wijk Oud-Gentbrugge. De duurzame woon- en werkplek in wording integreert ondernemen, werken, leven en ontspanning. Er komen 10 woningen, 39 appartementen, een groot buurtpark en een sportmedisch centrum. Daarnaast worden de leegstaande verdiepingen boven het Medisch Centrum van Maria Middelares een nieuw bedrijvencentrum: WATT The Health.

Nieuw leven in Gentbrugge: Ontdek ’t Verband!

 

Groen wonen in het hart van Gentbrugge: Ontdek ’t Verband
Gentbrugge, een deelgemeente van Gent, staat op het punt om er een duurzame parel bij te krijgen. Het nieuwbouwproject ’t Verband belooft een oase van rust en groen te worden, middenin de bruisende stad. Met 39 duurzame appartementen, studio’s en 10 stijlvolle woningen, is er voor ieder wat wils.

Een nieuwe kijk op wonen

 

’t Verband is meer dan alleen een verzameling woningen en appartementen. Het is een ambitieus project dat streeft naar een harmonieuze integratie van wonen, werken en ontspannen. Centraal hierin staat het nieuwe, groene park van 6500 m². Dit park wordt de long van de buurt, een plek waar bewoners samenkomen, kinderen spelen en iedereen kan genieten van de natuur.

Render 't Verband - woningen
Render 't Verband - woningen

Duurzaamheid als leidraad

Duurzaamheid is een sleutelwoord voor Revive dus ook in ’t Verband. De woningen en appartementen zijn ontworpen met oog voor energie-efficiëntie. Denk aan:

  • Hoogwaardige isolatie: Om warmteverlies te minimaliseren en de energiefactuur laag te houden.
  • Hernieuwbare energie: Het gebruik van zonnepanelen is bijvoorbeeld een optie.
  • Slimme technologie: Om het energieverbruik te optimaliseren.
  • Duurzame materialen: De keuze voor materialen met een lage ecologische voetafdruk.

Maar duurzaamheid gaat verder dan alleen de gebouwen. Ook de inrichting van het park en de keuze voor groen zijn zorgvuldig overwogen. Er wordt gestreefd naar een biodiverse tuin, met inheemse planten en bomen.

Een unieke locatie

De ligging van ’t Verband is een van de grote troeven. Gentbrugge biedt een ideale mix van rust en levendigheid. Je woont op fietsafstand van het centrum van Gent, maar geniet tegelijkertijd van de groene omgeving.

  • Centraal gelegen: Met een uitstekende verbinding naar het openbaar vervoer.
  • Rustig wonen: Het nieuwe park zorgt voor een oase van rust.
  • Alle voorzieningen in de buurt: Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar.

’t Verband is een project voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en comfortabel thuis in een groene omgeving. Of je nu een startersappartement zoekt, een gezinswoning of een plek om je pensioen door te brengen, in ’t Verband is er voor ieder wat wils.

Kortom, ’t Verband is een project dat de toekomst van wonen in Gentbrugge mee vormgeeft. Een project waar duurzaamheid, comfort en een groene leefomgeving centraal staan.

Benieuwd naar hoe jouw nieuwe thuis eruit kan zien? Bezoek de website van ’t Verband en ontdek de verschillende mogelijkheden.